Vstopnico za Svetovno ligo dobi?

evrospka liga 2015 pol vs slo12 reprezentanc in samo ena vstopnica za ligo najboljših. Tokrat sta se v konkurenci ekip iz Avstrije, Belorusije, Hrvaške, Danske, Estonije, Grčije, Izraela, Romunije in Turčije, najbolj izkazali reprezentanci Slovenije in Makedonije, ki se bosta danes ob 20. uri v dvorani Walbrzych na Poljskem pomerili za vrh Evropske lige in prost vstop med elito.

Tekmo si lahko ogledate tudi preko spleta v HD ločljivosti, in sicer preko povezave tukaj in na TV SportKlub 1. Še prej se bosta za 3. mesto ob 17. uri pomerili poraženki včerajšnjih srečanj, in sicer domača izbrana vrsta, Poljska, ter Estonija. Obe ekipi sta izgubili proti finalistoma z rezultatom 3:0 v nizih.

evrospka liga 2015 est vs mkd

Makedonci so slavili nad Estonci (foto: cev.lu)

Sodnika tekme za tretje mesto bosta Nicholas Heckford (Anglija) in Zsolt Mezoffy (Madžarska), finale pa bosta sodila Helio Ormonde (Portugalska) in Wolf Christian (Švica).