Vabilo za sodelovanje na evropskem prvenstvu v sedeči odbojki

sitting volley europe 2015

Evropska sodniška komisija za sedečo odbojko in slovenski organizatorji so se na nas obrnili s prošnjo za pomoč pri organizaciji Evropskega prvenstva v sedeči odbojki za ženske.

Do 16. oktobra pričakujejo prijave vseh, ki so s svojim znanjem pripravljeni sodelovati pri tem velikem dogodku v Podčetrtku. Cilj slovenskih igralk je visoka uvrstitev in s tem narediti velik korak proti paraolimpijskim igram, ki bodo prihodnje leto v Braziliji.

Sodniki, ki bi bili pripravljeni sodelovati na najkakovostnejšem tekmovanju v sedeči odbojki v Evropi, bi morali  priti v Podčetrtek v nedeljo, 08. novembra do 14:00. Takrat bo namreč potekala praktična sodniška klinika. Odhod s tekmovanja je predviden 15. novembra. Organizator ponuja vsem, ki bi se odločili sodelovati, brezplačno namestitev, prehrano in uporabo preostalih ugodnosti v sklopu namestitve v Termah Olimia (bazeni, savne…).

Izpit za sodnika sedeče odbojke ni pogoj za sodelovanje na tem turnirju.

Želja je, da bi zagotovili osem linijskih sodnikov oz. zapisnikarjev. Tako bi vsak sodnik prostovoljec sodeloval le na dveh tekmah na dan in bi bilo več časa za uživanje na “delovnem dopustu”.

ERC za sedečo odbojko je poziv poslala vsem članicam oz. sodnikom po Evropi. Prednost pri končnem seznamu pa bodo dobili slovenski sodniki.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na  branko.mihorko@gmail.com , koordinatorja komisije za sedečo odbojko pri OZS.

Naj ob tem omenimo še, da bo na prvenstvu v vlogi mednarodne sodnice sodila tudi članica DOS Gorenjska, Ema Vratarič.

1976 ogledov skupaj 2 ogledov danes