Seifried v Rusiji, Tomec v Angliji…

Tudi ta teden evropska klubska tekmovanja ne mirujejo. In prav enako je s slovenskimi predstavniki med sodniki oziroma uradnimi osebami na teh tekmah.

Anton Končnik je bil delegat CEV v Ankari. Tam je bila odigrana tekma CEV Challenge pokala med Ziraat Bankasi Ankara in Jedinstvom iz Brčkega. Boljši so bili domačini s 3:0 in se zanesljivo uvrstili v naslednji krog tega pokala. Tam se bodo pomerili z boljšim iz dvoboja IBB Polonia London : Apeldorn.

Prav ta dvoboj bo danes sodila slovenska sodnica Eva Tomec. Kot druga sodnica bo skupaj s turškim kolegom Senyurt Ilhamijem ob 20:00 po našem času stopila na igrišče v dvorani Crystal palace National Sports Center. Tekmo si boste lahko ogledali TUKAJ.

Jutri, 02. februarja, bo Marko Seifried v oddaljenem Novyem Urengoyu kot prvi sodnik, ob 15:00 po našem času, sodil tekmo med Fakel Novy Urengoy in Bate Borisov. Na prvi tekmi so bili gladko boljši  Rusi. Tekmo si lahko ogledate TUKAJ.

Precej bližje, v Zagrebu, pa bo delegat CEV Ljubo Globačnik. Na tekmi, ki se bo pričela ob 19:00, bo predstavnik CEV-a na tekmi med Mladostjo in Spartakom Myava. Tekmo si boste lahko ogledali TUKAJ.

Vsem želimo obilo užitkov!