Še en Slovenec v Veroni, Markelj na tekmo v Belchatow

Boris Skudnik

Ta teden je v pokalih CEV namenjen moškim ekipam. Ljubljansko ekipo čaka obračun 1/4 finala pokala CEV, kjer bodo v sredo ob 17:00 po našem času odigrali prvo tekmo proti ruski ekipi iz Belgoroda.

Prav tako v sredo, 14.02., se bo ob 20:00 pričela tekma v Veroni, kjer igrata Pajenk in Štern. Tekmo bo kot prvi sodnik vodil Boris Skudnik. Druga sodnica bo kolegica iz Turčije, Ozmen Yildiz Hatice. Nasproti domače ekipe bo stala francoska ekipa Montpellier Volley.

Že v torek, 13.02.2018 ob 18:00, bo Blaž Markelj v CEV ligi prvakov kot drugi sodnik sodil na tekmi v Belchatowu. Dvorana Energia Belchatow je že razprodana. V goste domači PGE Skra Belchatow prihaja trenutno vodeča v skupini “C”, Lokomotiva Novosibirsk. Ta ekipa je v zadnjem predkrogu izločila slovenski ACH Volley.

Prvi sodnik na tej tekmi bo Romun Szabo Alexi Paul Catalin. Prenos tekme bo tudi na Sportklub 3. Posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.