Licenčni seminar za sodnike odbojke na mivki

Pevc Anton, član DOS Gorenjska, bo vodil seminar za sodnike odbojke na mivki
Pevc Anton, član DOS Gorenjska, bo vodil seminar za sodnike odbojke na mivki za sezono 2014

S strani sekretarja Zveze odbojkarskih sodnikov Slovenije smo prejeli informacijo glede letošnjega sojenja odbojke na mivki:

Licenčni seminar za odbojko na mivki za sezono 2014 bo potekal v soboto24.5.2014, s pričetkom ob 9:00 uri v Portorožu (na igriščih za odbojko na mivki)Licenčni seminar je obvezen za vse, ki želite biti v letošnji sezoni aktivni kot sodniki odbojke na mivki. Kotizacija za seminar znaša 20 eur in jo morate plačati pred začetkom seminarja. Kotizacije ne plačate linijski sodniki in zapisnikarji, ki boste to funkcijo opravljali na “Continental cup-u”, razen tisti, ki boste aktivni tudi kot sodniki na tekmovanjih državnega prvenstva. Na seminarju bo potekal teoretični in praktični del.

Ta dan bo v Portorožu potekal kvalifikacijski turnir za izbor reprezentance Slovenije v odbojki na mivki, ki bo nastopila na “Continental cup-u”.

Seminarja se morate obvezno udeležiti vsi, ki boste na “Continental cup-u” pisali zapisnik oziroma boste linijski sodniki. To bo hkrati  generalka za “Continental cup”, saj boste obnovili znanje pisanja zapisnika, tekme bosta sodila dva sodnika in dva linijska sodnika…

Sekretar ZOSS prosi, da najkasneje do ponedeljka, 19.5.2014, sporočite udeležbo na seminarju na zoss@odbojka.si .

To bo edini seminar za sodnike v odbojki na mivki za sezono 2014!

Seminarja se lahko udeležite samo sodniki, ki že imate opravljen izpit za sodnika odbojke na mivki. Seminar bo pod vodstvom mednarodnega sodnika Antona Pevca.

Razpis za nove sodnike odbojke začetnike bo objavljen na spletni strani www.odbojka.si. O terminu izpitov za nove sodnike bomo obvestili tudi vse DOS-e.

ZOSS in OZS se hkrati zahvaljujeta vsem, ki ste se javili, da ste pripravljeni priti kot linijski sodniki oziroma zapisnikarji na “Continental cup” v Portorožu. Komisija za odbojko na mivki je izmed vseh prijavljenih nominirala naslednje linijske sodnike in zapisnikarje, ki boste aktivni na turnirju.

–          Zapisničar : Špela Miljevič
–          Zapisničar : Sandra Hodžič
–          Zapisničar : Metka Šturman
–          Zapisničar : Sanja Bečaj
–          Zapisničar : Tjaša Vidič
–          Zapisničar : Vesna Sandič

–          Linijski sodnik : Vane Urh
–          Linijski sodnik : Martin Stopar
–          Linijski sodnik : Dušan Vrečar
–          Linijski sodnik : David Luskovec
–          Linijski sodnik : Andreja Kogelnik
–          Linijski sodnik : Nikola Maglič

Vsi, ki niste nominirani, ste vseeno vljudno vabljeni kot prostovoljci za pomoč pri organizaciji turnirja ali pa, da si zanimiv mednarodni turnir ogledate kot gledalci.