Diplomirani inženir Nejc Klinar

09. maj - svetovni dan Nejca Klinarja
09. maj – svetovni dan Nejca Klinarja

Danes je v prvem poskusu uspelo diplomirati na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani tajniku društva DOS Gorenjska Nejcu Klinarju, pardon dipl. ing. Nejcu Klinarju. Zagovor je očitno opravil v ožjem družinskem krogu. Njegovi sodniški kolegi seveda upamo, da praznovanje tega dogodka ne bo minilo v tako ozkem krogu…

Še ko je bil majhen, če je sploh kdaj bil, je rad stikal po vtičnicah in kazal, da gre za normalno razvitega predstavnika otroške populacije. Tudi njegovi sodniški začetki so večkrat med igralci, trenerji in gledalci povzročali naelektreno vzdušje.

dipl. ing. Nejc Klinar

Že na turnirju sedeče odbojke v Sarajevu je prikazal del svojega znanja, ko je v hotelski sobi poskušal popraviti hladilnik. Po intervenciji smo ostali tudi brez delujočega televizorja. In takrat se je odločil, da bo šolanje nadaljeval.

Vsak začetek je težak - Sarajevo 2011
Vsak začetek je težak – Sarajevo 2011

Kot aktiven gasilec, član PGD Zabreznica, si pridobiva prepotrebno znanje, če bi pri kakšni napeljavi prišlo do kratkega stika in morebiti do požara.

Člani DOS Gorenjska Nejcu čestitamo in hkrati pozivamo še nekatere starejše člane, da do upokojitve opravijo preostale izpite in diplomo. Na roke (nam) gre vsaj to, da se starostna doba za upokojitev podaljšuje.

Če zberemo 1.000.000 “všečkov”, bo Nejc dobil službo.

Sekcija onemoglih študentov pri DOS Gorenjska