BIH in Kitajska na vrhu sveta

Ženska odbojkarska reprezentanca v sedeči odbojki je bila na uradni facebook strani Svetovnega prvenstva ELBLAG 2014 izbrana za ekipo z najboljšimi selfieji
Slovenska ženska reprezentanca v sedeči odbojki je bila na uradni facebook strani Svetovnega prvenstva ELBLAG 2014 izbrana za ekipo z najboljšimi selfieji

Po Evropskem prvenstvu v Elblagu na Poljskem, se je v istem mestu od 15. do 21. junija odvijalo še Svetovno prvenstvo 2014, kjer so v moški konkurenci najvišje mesto osvojili odbojkarji iz BIH-ja, v ženski pa Kitajke. Slovenijo je zastopala ženska izbrana vrsta, ki je v tekmi za 7. mesto premagala Finsko. Vsi rezultati in ostale informacije so na voljo na spletni strani prvenstva ELBLAG 2014.

SLO : ZDA (foto: Facebook 2014 World ParaVolley Sitting Volleyball World Championships)
SLO : ZDA (foto: Facebook 2014 World ParaVolley Sitting Volleyball World Championships)
Ogrevanje slovenske reprezentance pred tekmo proti ZDA

V Elblagu je kot delegat deloval Peter Končnik (DOS Gorenjska) in Janko Plešnik; ki je opravljal funkcijo sodnika. Njima čestitamo za opravljeno delo, rezprezentanci in vodstvu pa za osvojeno 7. mesto!

Sodniki in delegati prvenstva (foto: Facebook Tomek Balabanski)
Sodniki in delegati prvenstva (foto: Facebook Tomek Balabanski)

Pravtako velja omeniti naše prijatelje, ki so delovali na tem svetovnem prvenstvu: Senad Helač (BIH), Haris Helač (BIH), Nello Calleja (Malta), Hans Kronenberg (NIZ), Sari Mannersuo (FIN), Jong Heun Kim (J. Koreja), Gabriel Lotan (IZR) in Steve Walton (Velika Britanija).

 

3916 ogledov skupaj 2 ogledov danes
fb-share-icon