2. memorial “Aljoša Miljevič”

Športno društvo Katarina obvešča vse zainteresirane, da bo v nedeljo, dne 21.9.2014, ob 11.00 v spomin preminulega ustanovnega člana društva Aljošo Miljeviča, na igriščih ŠD Katarina v Ankaranu organiziralo 2. spominski turnir v dveh kategorijah, in sicer:

  • Tekmovanje mešanih dvojic aktualnih in bivših državnih ter mednarodnih sodnikov v dvoranski odbojki in odbojki na mivki,
  • Tekmovanje mešanih dvojic zainteresiranih ljubiteljev odbojke na mivki.

Izjemoma lahko v konkurenci tekmujeta v ekipi dva moška, vendar z začetkom minus točk.

Poudarjajo, da je bil preminuli kolega priznani odbojkarski sodnik in rekreativni odbojkar ter promotor odbojke na mivki tudi na Sv. Katarini v Ankaranu.

Poskrbeli bodo, da bodo na turnirju sodnikov tokrat njim delili tekmovalno pravico uveljavljeni slovenski odbojkarji in se bomo tako v skupnem druženju spoštljivo spominjali Aljoše.

Kotizacija za prijavo je 10,00 € na osebo. V ceno je vštet narezek (malica) in topel obrok (predvidoma ob 17.00).

ŠD Katarina prijave zbira na e-mail karmen@sportnipark.com ali telefon 041 607 678 (napišite ime in priimek, kontakt ter ime ekipe). Prijave so možne do 17.9.2014.

Žreb in pričetek turnirja bo ob 11.00 uri v obeh kategorijah hkrati. V kolikor bo deževno, se turnir prestavi na nedeljo, 28.9.2014.

 

1559 ogledov skupaj 2 ogledov danes