Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Turnir TOP Volley Basel 2014 tudi s slovenskim pridihom

topvolley_logo_web_retinaTa vikend v Švici, natančneje v Baslu, poteka močan mednarodni turnir za ženske. Šest ekip je razdeljenih v dve skupini, sledijo polfinalne tekme in tekme za razvrstitev od 1. do 6. mesta, ki bodo na sporedu v ponedeljek. Finalna tekma se bo pričela ob 19:00.

Skupina “A” : Volero Zuerich (Švica), Partizan Vizura Beograd (Srbija), Molico/Osasco (Brazilija)

Skupina “B” : Zarechie-Odintsovo (Rusija), Galatasaray Daikin Istanbul (Turčija), RC Cannes (Francija)

Lani so turnir osvojile igralke Dinama iz Krasnodara, ki so bile v finalni tekmi s 3:1 boljše od ekipe Praia Clube iz Brazilije. Letošnji turnir je že 26. po vrsti. Doslej so največ uspeha imele igralke iz Cannesa, ki so turnir osvojile šestkrat.

Sanja Miklošič je danes sodila tekmo med Odintsovim in Galatasarayem

Sanja Miklošič prvič sodeluje na turnirju v Baslu

Kot ena izmed članov sodniškega zbora bo letos Slovenijo na tem turnirju zastopala naša mednarodna sodnica Sanja Miklošič. 

Rezultate tekem lahko v živo spremljate TUKAJ. Prenos vseh tekem je na programu Eurosport 2, preko interneta pa si tekme lahko ogledate TUKAJ.

Več podatkov o turnirju lahko najdete na spletni  strani turnirja TUKAJ.

 

2879 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...