Tomec v Španiji, Novak v Bolgariji

Eva Tomec bo sodila v Palenciji od 13.04. do 15.04.2017

V prihodnjih dneh so bodo nadaljevale kvalifikacije v kategorijah dečkov (U17) in deklic (U16). Dva slovenska mednarodna sodnika, Grega Novak in Eva Tomec, bosta sodila kvalifikacijska turnirja v Španiji in Bolgariji. Eva bo v Španiji del šest članske sodniške ekipe, saj bosta vzporedno potekala tako moški kot ženski del kvalifikacij. Grega bo v Bolgariji sodil moškim ekipam Estonije, Islandije, Romunije in Bolgarije. V Sofiji bo turnir potekal od četrtka, 13.04., do sobote, 15.04.

V istem terminu bo Eva v Španiji sodila moškim ekipam iz Španije, Danske in Nizozemske. Ženski del kvalifikacij bodo odigrale ekipe Nizozemske, Poljske, Latvije in Španije. V Palenciji bodo tako tri tekme dnevno.

Finalna turnirja za naslov evropskih prvakov bosta za fante v Turčiji (od 07. do 11. julija) in za dekleta v Bolgariji (od 21. do 29. julija 2017).

Obema želimo veliko užitkov in dobrega sojenja.