Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Ta teden trije Slovenci v pokalu CEV

Marko Seifried sodi v oddaljenem Belgorodu

Zadnji teden evropskih pokalov v letu 2017 prinaša moške tekme v pokalih CEV.

Od slovenskih sodnikov bodo v akciji kar trije.

V torek, 19.12., bo najprej sodil Marko Seifried v Rusiji. Tekma med Belgorodom in CSKA Sofijo se bo pričela ob 17:00 po našem času. Prvo tekmo so gladko dobili tokratni domačini s 3:0. Seifried bo v vlogi prvega sodnika. Drugi sodnik na tekmi bo Selin Konstantin iz Azerbejdžana.

V sredo sta na sporedu dve tekmi, kjer bosta pravico delila koroška sodnika. Oba bosta ob 17:00 po našem času kot prva sodnika odprla tekmi.

Bernard Valentar bo skupaj s Tajano Kramar Šandl v Romuniji sodil povratno tekmo med C.S. Arcada Galati in Kladno Volejbal cz. Prva tekma na Češkem se končala po več kot dveh urah in pol z zmago Kladna 3:2.

Boris Skudnik je že v Ankari. Tekmo med Ziraat Bankasi Ankaro in SCM “U” Craiovo bo sodil skupaj z nemškim sodnikom Markusom Zybrom. Že prva tekma se je končala z zmago tokratnih domačinov s 3:0.

 

681 ogledov skupaj 3 ogledov danes
Najbolj brano