Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Svetovno prvenstvo za srednje šole

tttOBVESTILO SEKRETARJA ZOSS:

V mesecu juniju (od 25.6. do 3.7.2016) bo v Beogradu potekalo svetovno prvenstvo za srednje šole. Tega tekmovanja se bo udeležila tudi predstavnica Slovenije in sicer Gimnazija Brežice (ženska ekipa). Vsaka ekipa naj bi s sabo pripeljala tudi sodnika in sicer mora biti sodnik najvišjega ranga ali mednarodni sodnik, zato vas naprošam, da v kolikor je kdo pripravljen iti sodit to tekmovanje, da mi najkasneje do 3.5.2016 sporoči na zoss@odbojka.si .

Sodnik ima prevoz iz Brežic do Beograda ter plačano nastanitev ter hrano v hotelu. Za sojenje pa sodnik ne prejme nobenega sodniškega nadomestila. Se pravi, da sodnik nima nobenega stroška.

Nekaj podrobnosti imate v biltenu, ki je TUKAJ.

Promocijski video lahko pogledate TUKAJ.

 

 

918 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...