Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Svetovna liga (dan -3)

ljubljanaSvetovna liga? No, ja… Za OZS se je liga pričela že precej pred petkom. Vsi se še spomnimo zapletov z uvrstitvijo na listo držav udeleženk v svetovni ligi za leto 2016. Priprave, administracija, malenkosti pa potekajo še danes, jutri….

S sodniškega stališča zaenkrat vse po planu. Vsi smo zbrani. Transferji po zaslugi Grega Novaka pravočasni, piloti točni, hotel Austria Trend pripravljen.

Trije sodniki so prišli v Ljubljano že dopoldan. Kot so povedali so dan izkoristili za sprehod proti centru, nad katerim so bili navdušeni. Zaradi dežja so spoznali tudl Ljubljanski potniški promet in nakup Urbane…

V hotelu tudi vse tri gostujoče reprezentance, medtem ko naši bivajo v hotelu M.

Po večerji smo sodniki šli na kratek sprehod, si izmenjali nekaj doživetij s svojih dosedanjih tekmovanj in šli počasi v sobe.

Jutri na sporedu ob 11h ogled dvorane.

 

652 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...