Sodniški seminar na Danskem

cev developmentFIVB/CEV razvojni center na Danskem vabi na sodniški seminar, ki bo potekal 21. do 23. avgusta 2015. Vabilo je namenjeno sodnikom, ki sodijo v najvišjih ligah (ne samo mednarodnim sodnikom) posameznih evropskih držav. Gre za tridnevni, tako imenovani osvežitveni seminar, v Copenhagenu. Na seminarju bodo sodniki osvežili znanje iz vizualnega zaznavanja, podani jim bodo praktični nasveti o pravilnem gibanju sodnikov in nasveti oziroma navodila, kako naj celoten sodniški zbor čim bolje sodeluje med seboj.

“Seminar bo vključeval tako socialne kot tudi psihološke vidike sojenja na najvišjem nivoju. Še več. Udeleženci bodo govorili in pridobivali znanje glede socialne in čustvene intelegence, o delovanju sodniške ekipe v smeri skupinskega vodenja tekme. Govor bo tudi o sodnikovem vidnem zaznavanju,” je dejal Peter Morell, direktor FIVB/CEV razvojnega centra na Danskem.

S seminarjem naj bi udeleženci izboljšali svoje znanje in pojmovanje vloge sodnika v moderni odbojki, kako s pomočjo vodstvenih sposobnosti voditi tekmo v skladu z navodili FIVB in CEV in kako svoje teoretično zananje uporabiti v konkretnih situacijah na tekmah.

Seminar bosta vodila FIVB inštruktorja Jarmo Salonen (Finska) in Andre Jungen (Švica).

Rok za prijavo se izteče 05. avgusta 2015. Kotizacija za seminar je 280 €, vključuje pa prevoz z/na letališče in nočitve na bazi polnega penziona v razvojnem centru.

Več o seminarju si lahko preberete TUKAJ. O podobnih seminarjih, v organizaciji razvojnih centrov, si lahko preberete na tej POVEZAVI.

Najbolj brano v zadnjih 30 dneh

Sorry. No data so far.