Sezona 2013/14 bo mlajša

OZS logoNa spletni strani Odbojkarske zveze Slovenije so objavili nekatere spremembe, cilje ter razmišljanja predstavnikov moških klubov za letošnjo sezono.

V enih klubih bo več, v drugih manj sprememb, skoraj vsi klubi pa bodo ekipe popolnjevali s talentiranimi mladinci oz. z manj znanimi imeni. Po  izjavah nekaterih trenerjev, je ACH Volley še vedno kandidat za državnega in pokalnega prvaka, nekaj trenerjev pa ima za svoje ekipe bolj ali manj smele načrte. Sprememb v igralskih zasedbah je kar nekaj, pravtako med trenerji.

Sezona se bo predvidoma začela 12. oktobra s prvim krogom v moški in ženski konkurenci. Večina klubov je že začela s pripravami, nekateri pa so že odigrali prijateljske tekme.

Upamo, da bo sezona 2013/14 prinesla obilo zanimivih tekem v vseh kategorijah in veliko uspehov slovenskih reprezentanc!

Izjave trenerjev in predstavnikov klubov si lahko preberete tukaj.