Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Sezona 2013/14 bo mlajša

OZS logoNa spletni strani Odbojkarske zveze Slovenije so objavili nekatere spremembe, cilje ter razmišljanja predstavnikov moških klubov za letošnjo sezono.

V enih klubih bo več, v drugih manj sprememb, skoraj vsi klubi pa bodo ekipe popolnjevali s talentiranimi mladinci oz. z manj znanimi imeni. Po  izjavah nekaterih trenerjev, je ACH Volley še vedno kandidat za državnega in pokalnega prvaka, nekaj trenerjev pa ima za svoje ekipe bolj ali manj smele načrte. Sprememb v igralskih zasedbah je kar nekaj, pravtako med trenerji.

Sezona se bo predvidoma začela 12. oktobra s prvim krogom v moški in ženski konkurenci. Večina klubov je že začela s pripravami, nekateri pa so že odigrali prijateljske tekme.

Upamo, da bo sezona 2013/14 prinesla obilo zanimivih tekem v vseh kategorijah in veliko uspehov slovenskih reprezentanc!

Izjave trenerjev in predstavnikov klubov si lahko preberete tukaj.

749 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...