Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Seminar za nove sodnike – 16.11. 2018

Obožuješ odbojko? Si aktiven ali bivši igralec oz. igralka? Te zanima, zakaj sodniki dosodijo žogo v polju, čeprav je cela dvorana videla žogo izven polja? Te zanima, kakšna je pot do mednarodnega sodnika?

V društvu odbojkarskih sodnikov Gorenjske te vabimo, da se nam pridružiš na seminarju, kjer ti bomo predstavili odbojkarska pravila in te seznanili z vsemi potrebnimi informacijami, da boš lahko skupaj s kolegi iz društva začel svojo sodniško pot, ki bo zagotovo pestra in zanimiva.

Več informacij je na voljo na plakatu. V primeru, da se seminarja v tem terminu ne moreš udeležiti, vseeno piši na nejc.klinar@drustvo-dosgor.si za nadaljnje informacije.

Na seminar se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca.

Vabljen/a!

 

 

 

951 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...