Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Sedeča odbojka – priprave na kvalifikacijski turnir za paralimpijske igre 2020 v Tokiu #foto #video

Braslovče, 7.2.-9.2.

Od petka do nedelje se je slovenska ženska reprezentanca na štirih trening tekmah pomerila z visoko rangiranimi Italijankami. Dve tekmi sta odsodila tudi naša mednarodna sodnika sedeče odbojke, Ema Vratarič in Daniel Atanasov.

Vse tekme so dobile gostje, ki pa jim ni bilo lahko. Slovenke so pokazale velik napredek v igri v primerjavi s tistim, kar so kazale na lanskoletnem evropskem prvenstvu v Budimpešti. Tekme so bile na visokem nivoju, kar je dober obet za slovensko reprezentanco, ki se bo od 26. do 29. februarja za vstopnico v Tokio merila s Kanado, Ukrajino, Finsko in Nemčijo. Italijanke so že uvrščene na paralimpijske igre 2020.

Taktična priprava pred zadnjo trening tekmo
Raztezanje pred tekmo
Ogrevanje na mreži

Razpored tekem in več informacij.

Video prispevek RTV Slovenija.

408 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...