Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Sanja Miklošič v nedeljo v Turčiji sodi dodatne kvalifikacije

Sanja Miklošič v nedeljo v Turčiji

Sanja Miklošič v nedeljo v Turčiji

Sanja Miklošič je bila s strani CEV delegirana na tekmo 3. kroga moških kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2017. V nedeljo, 02. oktobra, bo v Turgutlu (Turčija) sodila prvo tekmo dodatnih kvalifikacij med Turčijo in Portugalsko. Prvi sodnik na tej tekmi bo Evgeny Makshanov iz Rusije, Sanja pa bo opravljala vlogo druge sodnice.

Portugalci so zmagali prve štiri tekme v kvalifikacijski skupini, kasneje pa doživeli dva zaporedna poraza in dopustili Fincem, da so jih prehiteli. Turčija je bila v igri za direktno uvrstitev do zadnjega kroga kvalifikacij. Prav v zadnjem krogu so se pomerili z Nizozemsko. Ta dvoboj je odločal o potniku na Evropsko prvenstvo oziroma o tem, kdo bo šel v dodatne kvalifikacije.

Tekmo, ki se bo pričela ob 15:00 po našem času, si boste lahko ogledali na Laola1.tv.

Preostala para dodatnih kvalifikacij pri moških sta Španija : Grčija in Latvija : Estonija.

1204 ogledov skupaj 3 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...