Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Sanja iz Bakuja v Montreux

V Montreuxu poteka 32. mednarodni turnir Montreux Volley Master. Letos bo med sodnicami in sodniki na tem turnirju tudi naša predstavnica, mednarodna sodnica Sanja Miklošič.

Montreux Volley Masters se je v začetku imenoval Pokal narodov, kasneje so ga preimenovali v BVC pokal, od leta 1998 pa nosi sedanje ime. Na turnirju sodelujejo samo povabljene ekipe. Gre za nekakšen pripravljalni turnir za pomembnejša tekmovanja, ki sledijo čez celo poletje (Grand Prix, kontinentalna prvenstva, svetovna prvenstva…).

Lani so naslov osvojile igralke Kitajske.

Letos sodeluje osem reprezentanc – Kitajska, Nizozemska, Argentina , Švice (vse skupina “A”), Brazilija, Nemčija, Tajvan in Poljska (skupina “B”).

Finalna tekma bo na sporedu v nedeljo, 11.06.2017, ob 16:00.

Vse tekme si je možno ogledati TUKAJ.

 

625 ogledov skupaj 2 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...