Sanja iz Bakuja v Montreux

V Montreuxu poteka 32. mednarodni turnir Montreux Volley Master. Letos bo med sodnicami in sodniki na tem turnirju tudi naša predstavnica, mednarodna sodnica Sanja Miklošič.

Montreux Volley Masters se je v začetku imenoval Pokal narodov, kasneje so ga preimenovali v BVC pokal, od leta 1998 pa nosi sedanje ime. Na turnirju sodelujejo samo povabljene ekipe. Gre za nekakšen pripravljalni turnir za pomembnejša tekmovanja, ki sledijo čez celo poletje (Grand Prix, kontinentalna prvenstva, svetovna prvenstva…).

Lani so naslov osvojile igralke Kitajske.

Letos sodeluje osem reprezentanc – Kitajska, Nizozemska, Argentina , Švice (vse skupina “A”), Brazilija, Nemčija, Tajvan in Poljska (skupina “B”).

Finalna tekma bo na sporedu v nedeljo, 11.06.2017, ob 16:00.

Vse tekme si je možno ogledati TUKAJ.