Rešitve elektronskega testiranja iz pravil odbojkarske igre za tekmovalno sezono 2015-2016

test_zoss_2015

V teh dneh poteka elektronsko testiranje iz pravil odbojkarske igre za tekmovalno sezono 2015-2016. Sodniki A in B liste lahko test rešijo do 27.09.2015 do 23:59 ure.

Test je sestavljen iz t.i. fiksnega dela (25 vprašanj), ki je za vse sodnike enak, ter t.i. variabilnega dela (15 vprašanj), ki jih bo za vsakega sodnika posebej naključno izbral računalniški program in sicer iz nabora 40-ih vprašanj.

Kriterij za uspešno rešen test je 85% pravilnih odgovorov (34 od 40). Nekatera vprašanja imajo samo en pravilen odgovor, pri nekaterih pa je pravilnih odgovorov več. V tem primeru bo pod vprašanjem zapisano, da je možnih več pravilnih odgovorov. Za osvojeno točko pri takem vprašanju je potrebno označiti vse pravilne odgovore. Kolikor je eden od odgovorov napačen ali pa niso označeni vsi pravilni odgovori, se celotno vprašanje šteje kot napačno.

Čas reševanja bo omejen na 1 uro in 15 minut. Čas se bo začel beležiti, ko boste s klikom na sprejeti link odprli prvo stran testa.

Test bo aktiven od 18.9.2015 (od 17:00 ure) do 27.09.2015 (do 23:59 ure) – (v tem obdobju imate možnost za reševanje testa maksimalno dvakrat). Test morate torej rešiti v tem časovnem obdobju, pomembno pa je, da si morate vzeti 1 uro in 15 minut neprekinjenega časa (testa ne morete prekiniti in ga reševati naprej čez določen čas).

V kolikor testa v tem obdobju ne boste rešili pozitivno v dveh poskusih ali testa ne boste reševali, bo test ponovno odprt od 28.9.2015 do 02.10.2015 (do 23:59 ure)(v tem obdobju imate možnost za reševanje testa ENKRAT).

V kolikor testa ne boste rešili pozitivno (85% ali več) niti v tretjem reševanju (MAKSIMALNO DVA POSKUSA V PRVEM OBDOBJU TER EN  POSKUSA V DRUGEM OBDOBJU), se vam bo test ponovno odprl čez 30 dni. Četrto reševanje bo predstavljalo zadnjo možnost, da uspešno (pozitivno) opravite testiranje iz Pravil odbojkarske igre za tekmovalno sezono 2015/2016. Četrte možnosti ne boste imeli, če testa ne boste reševali v prvem ali drugem obdobju testiranja.

POMEMBNO: Sodnik ne bo delegiran na tekme pod okriljem OZS oziroma ne bo uvrščen na listo sodnikov toliko časa, dokler ne bo pozitivno rešil testa (seveda v skladu z zgornjimi navodili). Ravno tako na listo ne bodo uvrščeni sodniki oziroma D-K in zapisnikarji, ki testa ne bodo reševali.

Za lažje reševanje elektronskega testiranja lahko uporabite:

SREČNO!