Razpis tekmovanja za pokal OZS

OZS logoOdbojkarska zveza Slovenije je na svoji spletni strani objavila razpis za letošnje tekmovanje za pokal OZS.

Tekmovanje je odprto tudi za rekreativne ekipe oziroma ekipe posameznih društev, ki ne nastopajo v članskih ligah. Če želite s svojo ekipo nastopiti v omenjenem tekmovanju, morate najkasneje do četrtka, 05.09.2013, svojo prijavo poslati na elektronski naslov – brane@odbojka.si. Ekipe, ki nastopajo v članskih ligah, so v žreb vključene avtomatično.

Predviden pričetek tekmovanja je sreda, 11. september, ko je na sporedu predkrog. Prvi krog pa je s koledarjem tekmovanj določen za soboto, 14. septembra. Žreb parov bo 09. septembra ob 12:00 v pisarni OZS.

Objavljen razpis si lahko ogledate tukaj.

Naj še omenimo, da sta branilca naslova  ACH Volley pri moških in Calcit Volleyball pri ženskah.