Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Pravilnost osebnih podatkov v sistemu

delegiranje Prosim vse sodnike in delegate kontrolorje, da v svojem profilu v sistemu www.zoss.si pravilno izpolnite svoje osebne podatke. Pravilno mora biti napisan vaš elektronski naslov, ulica, poštna številka in kraj pošte, in sicer tako, kot imate naslov napisan v vašem osebnem dokumentu, brez okrajšav!

V priponki je prikazano, kako spremenite vaše osebne podatke. Najprej se prijavite v sistem in kliknete na SODNIK. Ko pridete v sistem, kliknete na ikono, kot je prikazano v priponki (prva_stran_1.jpg), nato popravite oziroma pravilno vpišete vaše osebne podatke in kliknete na ikono spodaj SPREMENI (glej priponko spreminjanje_podatkov_2.jpg).

Tisti, ki že imate podatke napisane, tako kot je v vašem osebnem dokumentu, ne spreminjajte ničesar. Prosim, da vnesete tudi TRR in davčno številko vsi tisti, ki tega še niste storili.

Prosim, da vaše osebne podatke spremenite čimprej oziroma najkasneje do PETKA, dne 6.12.2013. Kdor ne bo imel pravilno vpisanih svojih podatkov, v bodoče ne bo upravičen do sodniškega nadomestila za sojenje.

 

prva_stran_1.jpg

spreminjanje_podatkov_2.jpg

815 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...