Polka proti sambi oz. Brazilija prihaja v Stožice

slovenija vs brazilija moski sept 2015 ljubljana

Kaj ti prinesejo izjemni uspehi? Možnost osvojiti še več izjemnih uspehov. Eden od naslednjih, po uvrstitvi moške članske odbojkarske reprezentance v svetovno ligo 2016, je dogovor z Brazilci o dveh prijateljskih tekmah v Ljubljani. Prva tekma, 9. septembra ob 19. uri v ljubljanskih Stožicah, bo odprta za javnost, karte pa so že v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima.

Brazilci so večkratni prvaki svetovne lige in na vrhu v vseh možnih odbojkarskih tekmovanjih, zato gre za edinstveno priložnost, ki je hkrati zgodovinska.

Prvo tekmo bosta sodila David Gril in Ljubo Globačnik, drugo, zaprto za javnost, pa Blaž Markelj in Gregor Novak.