Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Pokal Slovenije – finalni turnir

V Kamniku je od 17. do 19. januarja potekal finalni turnir za Pokal Slovenije, kjer so v ženski konkurenci prvo mesto osvojile igralke ekipe Nova KBM iz Maribora, pri moških pa je slavila ekipa ACH Volley iz Ljubljane.

Nejc Klinar je prvič sodil na finalnem turnirju, in sicer v vlogi 1. sodnika na tekmi, kjer sta se v polfinalu pomerili ženski ekipi Nova KBM Branik in Luka Koper.

Blaž Markelj je v vlogi 1. sodnika sodil žensko finalno tekmo med domačinkami in Mariborčankami. Izenačeno finale so na koncu dobile gostje po petih nizih.

Anton Pevc je prav tako na sodniškem stolu delil pravico na moškem polfinalnem obračunu med domačini in Mariborčani. Mlada ekipa iz Maribora je presenetila favorite na papirju in se uvrstila v finale po petih nizih.


325 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...