Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Pismo OZS naslovljeno na vsa društva odbojkarskih sodnikov

Spoštovani predstavniki društev odbojkarskih sodnikov,

med 10. in 17. septembrom bo Odbojkarska zveza Slovenije gostila svetovno prvenstvo za ženske do 23 let. Ker je to projekt svetovnega pomena in široke obsežnosti, si želimo sodelovanja z vsemi aktivnimi odbojkarskimi delavci, tudi sodniki.

Društva odbojkarskih sodnikov vljudno vabimo, da se vključijo v organizacijo svetovnega prvenstva in obenem podprejo slovenske odbojkarice, ki se že skoraj mesec dni pripravljajo na to pomembno tekmovanje.

Želimo si, da bi se nam pridružili na prvi tekmovalni dan, ko bo potekala uradna otvoritev prvenstva ter seveda na zadnji dan odbojkarskega mundiala, ko bo na sporedu podelitvena slovesnost. Na oba uradna dogodka, ki bosta najbolj pod drobnogledom svetovne odbojkarske javnosti, tako vabimo čim več aktivnih sodnikov iz vse Slovenije, ki si jih na tribunah seveda želimo videti tudi na tekmah slovenske reprezentance.

Ravno tako si želimo, da bi na prvenstvu aktivno sodelovalo čim več sodnikov iz različnih društev, tokrat ne v vlogi sodnikov ampak v funkaciji pomoči organizatorju. Svetovno prvenstvo v odbojki za ženske do 23 let bo namreč največja odbojkarska prireditev, kar smo jih doslej gostili v Sloveniji, hkrati pa tudi ena največjih športnih prireditev, ki potekajo na naših tleh.

Spoznavanje zakulisnega dogajanja, druženje z najboljšimi odbojkaricami, kakšen avtogram ali selfie, predvsem pa občutek biti del takšnega prvenstva so namreč tisti spomini, ki ostanejo. Za vedno.

Za nas dragocene in tudi zelo dobrodošle pa so tudi izkušnje vseh vas, ki ste del odbojkarske scene. Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite ter z vašim znanjem in izkušnjami pripomorete, da bomo svetovno prvenstvo, ki bo pod drobnogledom svetovne odbojkarske javnosti, izpeljali na najvišji možni ravni.

Za vse dodatne informacije in pomoč sem vam na voljo.  V pričakovanju vašega odziva prav lepo pozdravljam.

Ines Vidič

Ljubljana, avgust 2017

554 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...