Peter Končnik zopet aktiven v Evropi

Po Evropskem prvenstvu U-18 na Češkem in Slovaškem je Peter Končnik, član DOS Gorenjska, ponovno aktiven na tekmovanjih pod okriljem CEV.

Kot sodniški delegat v teh dneh opravlja nalogo v Romuniji. Športna dvorana Olimpia Ploiesti je prizorišče bojev v dveh skupinah kvalifikacij za prvenstvo Evrope v kategorijah fantov do 20. leta in deklet do 19. leta.

Pri fantih se bosta za prvo mesto udarili ekipi Romunije in Nemčije. Končnik je določil, da bosta odločilno tekmo sodila Halasz Tibor (Madžarska) in Nikolić Milan (BiH).

Pri dekletih je v Romuniji jasno zgolj, da Belgija in Belorusija ne moreta do prvega mesta. Vse ostalo je še odprto. V prvi tekmi zadnjega dne se bosta pomerili prav Belgija in Belorusija. Sodila bosta Cerrato Gonzalez FErnando Julian (Španija) in Kralović Lukaš (Slovaška). Francija in Romunija bosta v zadnji tekmi te skupine odločili o prvem mestu in neposredni uvrstitvi na zaključni turnir CEV. Sodila bosta Angelidis Nikolaos (Grčija) in Jokelainen Ari (Finska).

Vse tekme si lahko ogledate na facebook strani romunske odbojkarske zveze (TUKAJ).

Najbolj brano v zadnjih 30 dneh

Sorry. No data so far.