Na Evropskem prvenstvu za ženske v Nemčiji in Švici nas bosta predstavljala gorenjski sodnik in delegat

28. avgusta, 2013

Na Evropskem prvenstvu za ženske v Nemčiji in Švici nas bosta predstavljala gorenjski sodnik in delegat

Od 6. do 14. septembra se bo na petih prizoriščih v Nemčiji (4) in Švici (1) odvijalo Evropsko prvenstvo za ženske, kamor se žal slovenske članske reprezentantke niso uvrstile.

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Jernej Pikalo, slovenski minister za izobraževanje, znanost in šport ter Peter Končnik, dobitnik Bloudkove plakete za življenjsko delo na področju odbojke skupaj na 54. Podelitvi Bloudkovih priznanj za leto 2018 na Brdu. Fotografija: Anton Končnik (Facebook)

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji. Peter je prejel plaketo za delo na področju sojenja odbojke. V svoji sodniški karieri je sodil po celem svetu, med drugim je sodil tudi na olimpijskih igrah v Barceloni in Atlanti, še vedno ima vplivno vlogo kot član Evropske sodniške komisije, prav tako na področju sedeče odbojke na evropski in svetovni ravni. Več o njegovi izjemni sodniški karieri v odbojki si lahko preberete v brošuri na tej povezavi, kjer so opisani vsi dobitniki Bloudkovih priznanj za leto 2018.

 

 

932 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...