Prevod Pravil odbojkarske igre in Knjige primerov

18. avgusta, 2014

Prevod Pravil odbojkarske igre in Knjige primerov

Zveza odbojkarskih sodnikov je pripravila slovenski prevod Pravil odbojkarske igre in Knjige primerov. Pravila odbojkarske igre si lahko natisnete TUKAJ. Knjigo primerov 2013 pa si lahko natisnete TUKAJ.

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Jernej Pikalo, slovenski minister za izobraževanje, znanost in šport ter Peter Končnik, dobitnik Bloudkove plakete za življenjsko delo na področju odbojke skupaj na 54. Podelitvi Bloudkovih priznanj za leto 2018 na Brdu. Fotografija: Anton Končnik (Facebook)

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji. Peter je prejel plaketo za delo na področju sojenja odbojke. V svoji sodniški karieri je sodil po celem svetu, med drugim je sodil tudi na olimpijskih igrah v Barceloni in Atlanti, še vedno ima vplivno vlogo kot član Evropske sodniške komisije, prav tako na področju sedeče odbojke na evropski in svetovni ravni. Več o njegovi izjemni sodniški karieri v odbojki si lahko preberete v brošuri na tej povezavi, kjer so opisani vsi dobitniki Bloudkovih priznanj za leto 2018.

 

 

481 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • C lista C1 lista: Luskovec David Zadnik Nataša C2 lista: Boškovič Natalia Filpčič Maša Gimpelj Kaja Gahova Petra Gregorčič Mia Kambič Maja Kavčič ...