Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Na evropskem prvenstvu za moške trenutno v vodstvu… MKS MDK Warzsawa!

Velux nagradna igra in glasovanje

Velux nagradna igra in glasovanje

V okviru evropskega prvenstva za moške poteka tudi dobrodelna akcija pod pokroviteljstvom glavnega sponzorja letošnjega evropskega prvenstva na Danskem in Poljskem.

Velux, kot glavni sponzor, za vsak “as”, ki je dosežen na tekmah evropskega prvenstva, v dobrodelni sklad nameni 15 €. Vsaka država udeleženka je pred prvenstvom lahko predlagala en odbojkarski klub, ki je po njenem mnenju prispeval največ za razvoj odbojke in še posebej fair-playa v športu. Slovenijo zastopa ekipa ACH Volley.

V skupinskem delu je bilo doseženih 235 “asov”, kar pomeni, da je v skladu trenutno 3,525 €. Na koncu prvenstva bo klub, ki bo prejel največ glasov v glasovanju preko interneta (povezava), prejel 50 % denarnega sklada, drugo uvrščeni klub 35 % in tretje uvrščeni klub 15 %.

Trenutno prva tri mesta zasedajo:

1. MKS MDK Warzsawa (Poljska) – 26 % glasov

2. TV Bliesen e.V. (Nemčija) – 25 % glasov

3. Chemes Humenne (Slovaška) – 23 % glasov

903 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...