Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Mednarodni prestopi igralk in igralcev – spletna stran

1fkrdgrh1k_0Že pred koncem tekmovalnih sezon v posameznih državnih prvenstvih so se začele širiti govorice o prestopih posameznih igralk in igralcev iz klubov v klube. Obeta se, oziroma so se že zgodili, nekateri odmevni prestopi. Posamezne ekipe so že skoraj dokončno izoblikovale svoj kader s katerim bodo poskušale doseči čim boljše rezultate v državnih prvenstvih v sezoni 2015/2016. Za vse tiste, ki vas zanimajo ti prestopi, ponujamo dve povezavi.

Ženske prestope si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Moške prestope pa ta ista spletna stran spremlja TUKAJ.

Poleg imen igralcev so navedeni podatki o poziciji igralca, državi od koder prihaja, o bivšem klubu in o novem klubu. Spletna stran omogoča tudi komentiranje posameznih prestopov. V zadnjem času se vse bolj pojavljajo tudi komentarji o prestopu slovenskih igralk in igralcev.

 

2116 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...