21. februar, 2019

Mednarodni prestopi igralk in igralcev – spletna stran

1fkrdgrh1k_0Že pred koncem tekmovalnih sezon v posameznih državnih prvenstvih so se začele širiti govorice o prestopih posameznih igralk in igralcev iz klubov v klube. Obeta se, oziroma so se že zgodili, nekateri odmevni prestopi. Posamezne ekipe so že skoraj dokončno izoblikovale svoj kader s katerim bodo poskušale doseči čim boljše rezultate v državnih prvenstvih v sezoni 2015/2016. Za vse tiste, ki vas zanimajo ti prestopi, ponujamo dve povezavi.

Ženske prestope si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Moške prestope pa ta ista spletna stran spremlja TUKAJ.

Poleg imen igralcev so navedeni podatki o poziciji igralca, državi od koder prihaja, o bivšem klubu in o novem klubu. Spletna stran omogoča tudi komentiranje posameznih prestopov. V zadnjem času se vse bolj pojavljajo tudi komentarji o prestopu slovenskih igralk in igralcev.