Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Med Ljubljano in Zagrebom

Dom odbojke "Bojan Stranić" Zagreb foto: mapiranjetresnjevke.com

Dom odbojke “Bojan Stranić” Zagreb
foto: mapiranjetresnjevke.com

Z današnjim dnem se začenja drugi del kvalifikacij za EP 2015. Za nas sta zanimivi dve lokaciji: Stožice in Dom odbojke Bojan Stranić. V Ljubljani se bosta z začetkom ob 17:00 drugič v enem tednu pomerili moški odbojkarski reprezentanci Slovenije in Poljske. Na prvi tekmi na Poljskem so bili domačini boljši z rezultatom 3:1. Ob istem času bo v Zagrebu, s prvim piskom za začetek tekme med Hrvaško in Romunijo, začel slovenski sodnik Blaž Markelj.

Slovenija po prvem delu v skupini A zaseda 2. mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije, vendar pa ji Latvija diha za ovratnik. V skupini E, ki igra ta konec tedna v Zagrebu, je Hrvaška na prvem mestu, pred Nizozemsko, sledita še Črna gora in Romunija.

HUMANITARNA NOTA

Dnevne karte (2 tekmi na dan) za tekme v Stožicah je možno kupiti na prodajnih mestih Eventima in pred vhodom v dvorano. Cena je 5€, medtem ko gre od vsake prodane karte 1€ za pomoč poplavljenim območjem v Srbiji ter BIH.

 

RAZPORED TEKEM in REZULTATI V ŽIVO

Petek, 23.05.2014

ob 17.00 uri     Poljska – Slovenija

ob 20.00 uri     Latvija – Makedonija

 

Sobota, 24.05.2014

ob 16.00 uri     Slovenija – Makedonija

ob 19.00 uri     Poljska – Latvija

 

Nedelja, 25.05.2014

ob 16.00 uri     Makedonija – Poljska

ob 19.00 uri     Slovenija – Latvija

 

PRENOS  SKUPINE IZ ZAGREBA V ŽIVO (HD)

Prenos skupine v Stožicah bo predvajala RTV SLO, in sicer na njihovem drugem programu.

 

1040 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...