Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Marko Seifried slovenski sodnik na olimpijskem festivalu evropske mladine

 

V madžarskem mestu Gyor je potekal letošnji olimpijski festival evropske mladine. Nanj se je uvrstila tudi slovenska ženska reprezentanca. Tako je na prvenstvo potoval tudi slovenski mednarodni sodnik Marko Seifried.

Marko Seifried je sodil dve tekmi v skupinskem delu. V izločilnih bojih je bil sodnik na moškem polfinalu med Rusijo in Italijo. Zadnji dan pa je odsodil še tekmo za končno sedmo mesto pri fantih. Poljaki so bili v tej tekmi boljši od domačinov Madžarov.

Ostali sodniki na festivalu:

Cevik (Turčija), Bartolini (Italija), Herbots (Belgija), Sucin (Romunija), Tubylov (Rusija), Marschner (Češka), Szabo in Halasz (oba Madžarska), Walerzak (Poljska), Simbari (Italija), Sudzyev (Belorusija), Balandžič (srbija), Kozlova (Rusija), Geldof (Nizozemska) in Weickert (Nemčija).

1064 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...