Licenčni seminar za sodnike odbojke na mivki v sezoni 2015

mivka1Komisija za odbojko na mivki pri OZS bo v soboto, 30. maja, na igriščih ŠRC Črnuče v Ljubljani, organizirala seminar za sodnike začetnike, ki bo hkrati tudi potrditveni seminar za sodnike, ki so tovrstno izobraževanje v preteklosti že uspešno opravili.

Kandidati bodo na seminarju, ki ga bo vodil mednarodni sodnik za odbojko na mivki, Mitja Turk, obravnavali pravila odbojkarske igre in pravila mehanike sojenja, obenem pa bodo opravljali tudi praktični del izobraževanja. Novi sodniki, ki bodo seminar opravili, bodo prejeli licenco, s katero bodo lahko sodili na tekmovanjih za državno prvenstvo.

Na seminarju bo predavatelj mednarodni sodnik odbojke na mivki, Mitja Turk (foto: cev.lu)

Na seminarju bo predaval mednarodni sodnik odbojke na mivki, Mitja Turk (foto: cev.lu)

Seminar se bo začel ob 10. uri, ko bo na sporedu teoretični del, ki se bo zaključil ob 12. uri. Praktični del bo potekal med 13. in 15. uro. Kotizacije za seminar ni.

Vse  dodatne  informacije  lahko  dobite  pri koordinatorju za odbojko na mivki pri OZS, Nejcu Zemljaku (nejczemljak@gmail.com).