Končnik na Škotsko, Dolinšek v Italijo

Končnik bo na finalu malih držav v kategoriji do 20. leta

CEV je objavil imena svojih delegatov na turnirjih, ki bodo potekali konec marca oz. v začetku aprila.

Od naših odbojkarskih delavcev je Peter Končnik delegiran kot sodniški delegat na finalni turnir malih držav do 20 let. Na prvenstvu, kjer bo nastopilo pet najboljših držav, ki imajo status malih držav, bo Peter v vlogi sodniškega delegata. Tekme v Edinburgu bodo odigrane med 01. in 03. aprilom. CEV supervisor bo Sandy Steel.

V podobnem terminu bo vlogo CEV supervisorja na turnirju U20, kjer se bodo med seboj pomerile Italija, Španija, Portugalska in Švedska, opravljal Igor Dolinšek. V Napoliju bo bdel nad organizacijo tamkajšnjega turnirja.