IRCC prvič v Srbiji

IRCC kandidati v Srbiji, Kladovo (foto cev.lu)

Srbska odbojkarska zveza prvič v zgodovini organizira seminar za mednarodne sodnike kandidate – dvoranska odbojka.

Seminar, od 27.7. do 4.8., se bo odvijal v mestu Kladovo, kjer bo 18 kandidatov iz 14 držav sodilo na tekmovanju Youth Men Balkan Championship.

Gre za enega od štirih seminarjev za mednarodne sodnike kandidate, ostali trije so se ali se bodo odvijali v Kongu, Indoneziji (14.-22.10.) in Senegalu (20.-31.10.). Seminarji za mednarodne kandidate za odbojko na mivki se bodo odvijali v Sudanu, na Filipinih ter v Liechtensteinu – v slednjega gresta dva slovenska kandidata, in sicer Mitja Turk in Gašper Obid. Želimo jima uspešno opravljen izpit!