Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

FIVB VNL -Liga nacij – s prenosi na Sportklubu

Novo ustanovljena Liga nacij odpira svoja vrata s prvimi tekmami v ženski konkurenci. V njej bo nastopilo 16 reprezentanc iz štirih kontentinentalnih odbojkarskih zvez. Najmočnejše je zastopana Evropa, iz katere prihaja kar polovica vseh reprezentanc udeleženk.

Kot je dosedaj znano, tekem v novi ligi ne bo več možno spremljati preko FIVB kanala na Youtube. FIVB je namreč podpisala pogodbo z medijsko hišo IMG. Prenosi bodo dosegljivi na TEJ plačljivi povezavi. Napovedujejo, da bo za paket prenosov, potrebno plačati okoli 20 €.

Vendar prenosi niso možni v večini držav…

V Sloveniji pa bo zahvaljujoč kanalu Sportklub možno že od samega začetka ženskega dela spremljati praktično vse tekme. Prav tako bodo na tem kanalu tudi prenosi tekem naše reprezentance iz Zlate lige CEV. 

 

1033 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...