Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

FIVB spremenil delegacije za zaključne turnirje Svetovne lige

fivb_worldleague2015_rio_finalsFIVB je potem, ko so že bili določeni sodniki za zaključne turnirje Svetovne lige 2015, spremenil delegaciji za zaključka v Braziliji (skupina 1) in v Bolgariji (skupina 2). O delegacijah in imenih sodnikov smo že poročali v prispevku na strani DOS Gorenjske (TUKAJ).

FIVB se je naknadno odločila, da bo zamenjala dva sodnika iz finalnega turnirja skupine 1, katera je predelegirala v Bolgarijo. Dva izkušenejša sodnika, ki naj bi prvotno sodila zaključek v Bolgariji, pa premestila na veliki finalni turnir Svetovne lige v Rio.

Sodniki finala Svetovne lige 2015 v Braziliji (foto: fivb.com)

Sodniki finala Svetovne lige 2015 v Braziliji (foto: fivb.com)

Tako bosta sedaj v Riu sodila Zenovich (Rusija) in Casamiquela (Argentina). Na turnir v Bolgarijo pa se “selita” Cameron (Kanada) in Rapisarda (Italija).

Zaključni turnir v Bolgariji bo potekal 10. in 11. julija.

 

1185 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...