Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Evropski celinski pokal – Portorož 2014

Začenjajo se kvalifikacije za Rio 2016

Začenjajo se kvalifikacije za Rio 2016

S strani Odbojkarske zveze Slovenije in Zveze odbojkarskih sodnikov Slovenije smo prejeli povabilo k sodelovanju na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre 2016 v odbojki na mivki. Turnir bo potekal 14. in 15. junija v Portorožu.

Na turnirju bo sodelovalo pet reprezentanc v moški in pet reprezentanc v ženski konkurenci. Organizator turnirja je Odbojkarska zveza Slovenije, sama organizacija pa je kar precejšen zalogaj, zato potrebujejo tudi vašo / našo pomoč.

Na turnirju bi potrebovali:

–          Linijske sodnike
–          Zapisnikarje
–          Pomoč pri sami organizaciji

 Prosim, če vsi, ki ste kakorkoli pripravljeni pomagati pri organizaciji, to javite najkasneje do SREDE,  23.4.2014 ,oziroma čimprej. Zaželeno bi bilo, če si lahko uredite prenočišče, za vse ostalo bo poskrbljeno. Predviden prihod na turnir je  PETEK,  13.6.2014, v popoldanskih urah. Turnir se konča v NEDELJO, 15.6.2014, v popoldanskih urah.

Prijavite se na zoss@odbojka.si .

1947 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...