Evropski celinski pokal – Portorož 2014

Začenjajo se kvalifikacije za Rio 2016

S strani Odbojkarske zveze Slovenije in Zveze odbojkarskih sodnikov Slovenije smo prejeli povabilo k sodelovanju na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre 2016 v odbojki na mivki. Turnir bo potekal 14. in 15. junija v Portorožu.

Na turnirju bo sodelovalo pet reprezentanc v moški in pet reprezentanc v ženski konkurenci. Organizator turnirja je Odbojkarska zveza Slovenije, sama organizacija pa je kar precejšen zalogaj, zato potrebujejo tudi vašo / našo pomoč.

Na turnirju bi potrebovali:

–          Linijske sodnike
–          Zapisnikarje
–          Pomoč pri sami organizaciji

Prosim, če vsi, ki ste kakorkoli pripravljeni pomagati pri organizaciji, to javite najkasneje do SREDE,  23.4.2014 ,oziroma čimprej. Zaželeno bi bilo, če si lahko uredite prenočišče, za vse ostalo bo poskrbljeno. Predviden prihod na turnir je  PETEK,  13.6.2014, v popoldanskih urah. Turnir se konča v NEDELJO, 15.6.2014, v popoldanskih urah.

Prijavite se na zoss@odbojka.si .

1947 ogledov skupaj 1 ogledov danes