Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Eva Tomec sodi kvalifikacijska turnirja v Srbiji (U20 in U19)

V teh dneh širom po Evropi potekajo kvalifikacijski turnirji za nastop na finalnih turnirjih v kategorijah fantov do 20. leta in deklet do 19. leta.

Slovenska ženska ekipa nastopa v Rusiji, moški pa se z vrstniki merijo v Črni Gori. Večino turnirjev se konča v nedeljo, 29. aprila.

V Srbiji potekata na istem prizorišču vzporedno dva turnirja, tako moški kot ženski. Kot sodnica je v Srbiji tudi naša sodnica, Eva Tomec. Poleg nje so v Srbiji še: Christos MAIFOSHIS (CIP), Saadettin DENERI (TUR), Tomas BUCHAR (CZE), Dominga LOT (ITA) in Christian GENITRINI (ANG). CEV delegat je Ante MATIJACA (HRV), sodniški delegat je Grzegorz JACYNA (POL).

Finalni turnir pri fantih bosta v juliju organizirala Nizozemska in Belgija. Dekleta se bodo za naslov pomerila septembra v Albaniji.

938 ogledov skupaj 2 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...