Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Eva Tomec in Grega Novak v Ankari

Eva in Grega med udeleženci pripravljalnega tečaja v Luksemburgu

Eva in Grega med udeleženci pripravljalnega tečaja v Luksemburgu

Od jutri, 30.07., pa do srede, 05.08., bo v Ankari v organizaciji FIVB in turške odbojkarske zveze potekal seminar za nove mednarodne sodnike. Na ta seminar sta Odbojkarska zveza Slovenije in Zveza odbojkarskih sodnikov Slovenije prijavila dva kandidata. Eva Tomec in Grega Novak bosta tako morala najprej opraviti preizkus znanja angleškega jezika. Sledijo predavanja iz teorije in praktičen del.

V tem času bosta v Ankari potekala dva turnirja – balkansko prvenstvo za deklice in prvenstvo za mladince. Vodja seminarja bo predsednik sodniške komisije pri FIVB, g. Hassan Ahmed Mohamed iz Egipta. Za inštruktorja na tečaju je FIVB določila g. Sergeja Titova iz Rusije in ga. Zorico Bjelić iz Srbije.

Zaenkrat je prijavljenih 20 kandidatov iz različnih držav in kontinentov.

Obema slovenskima kandidatoma želimo uspešno opravljen izpit!

3326 ogledov skupaj 2 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...