Druženje ob koncu leta 2019

V petek 13.12. smo se člani društva podružili v Radovljici na večerji, potem pa še na bowlingu v Lescah.

Na večerji smo se najprej okrepčali, potem pa si izmenjali zanimive sodniške situacije aktualne sezone. Sledila je podelitev daril za nove in stare sodnike, in sicer sodniška piščalka, pisala in sodniška torba (nahrbtnik). Na bowlingu se nismo mogli izogniti sodniškim vložkom, saj je eden od članov konstanto prestopal črto, ki označuje začetek bowling steze. Želeli smo ga diskvalificirati, ampak na njegovo srečo nihče od sodnikov ni imel pri sebi kartonov.

Na bowlingu sta v koncentraciji in natančnosti kraljevala Brane Hrovat in Anton Pevc, ki sta mladino pustila daleč zadaj. Kot pri sojenju, se je tudi tukaj izkazalo, da je za uspeh potrebna kilometrina in konstanten napredek.

Želimo vam uspešen zaključek leta! Če se nam želite pridružiti, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja ter vas usmerili. Kontakt najdete v zgornjem meniju v kategoriji “O društvu”.