Dobrodelni odbojkarski turnir na Jesenicah

kjsV soboto, 25.1.2014, bo potekal celodnevni dobrodelni odbojkarski turnir z začetkom ob 9:00 zjutraj v dvorani OŠ Prežihovega Voranca na Jesenicah.

Prijavi se lahko največ  12 ekip s po največ osmimi igralci (od tega vsaj dve predstavnici nežnejšega spola). Prijavnina na osebo znaša 10€, vštet je topel obrok (pasulj za sestradane in palačinke za sladkosnede) in osvežilna pijača za vsakega igralca.

Ker je turnir dobrodelne narave, bodo vsa zbrana sredstva namenili  šolskemu skladu OŠ Prežihovega Voranca za otroke potrebne socialne pomoči. Zbirali bodo tudi prostovoljne prispevke.

Vabijo, da se prijavite vsi ljubitelji odbojke, tako amaterji kot tudi tisti, ki “igrate malo bolj za res, ne pa profesionalni igralci odbojke (ne glede na starost)”.

“Prijavite se in naredite nekaj koristnega zase in hkrati za najmlajše, ki so potrebni naše pomoči.”, so še zapisali v vabilu organizatorji – Klub jeseniških študentov.

Prijave pobirajo na vseh uradnih urah Kluba jeseniških študentov do 24.1.2014, na tel.št  (Ema – 040 583 624 in Mark 041 512 531) in na e-mail ( emma.zup@gmail.com)