Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Datumi licenčnih seminarjev za sodnike “A” in “B” liste

zoss-znak_aniStrokovna komisija Zveze odbojkarskih sodnikov Slovenije je objavila datume licenčnih seminarjev za sodnike, ki so na listi “A” oziroma “B”.

Seminar za sodnike “A” liste bo letos v organizaciji Društva odbojkarskih sodnikov Posočje. V soboto, 31.08.2013 ob 10:00, se bodo v Veliki sejni dvorani mestne občine Nova Gorica zbrali najvišje rangirani slovenski sodniki skupaj z delegati – kontrolorji ZOSS.

Seminar za sodnike “B” liste bo potekal v OŠ Petrovče. Pričetek je ob 08:30. Organizator je  Društvo odbojkarskih sodnikov Žalec.

Sekretar ZOSS bo v teh dneh poslal vabila vsem sodnikom in delegatom – kontrolorjem v skladu s predlogom list za tekmovalno sezono 2013/2014. Udeležba na seminarju je obvezna za potrditev licence za novo sezono. V primeru, da ste v omenjenih terminih zadržani, je potrebno sekretarju ZOSS poslati prošnjo, da se udeležite seminarja izven svoje liste.

Organizacija seminarja za sodnike “C” liste in zapisnikarje so v pristojnosti posameznih društev. Za člane Društva odbojkarskih sodnikov Gorenjske bo seminar predvidoma organiziran v sredini septembra. Točen datum bomo na tej strani objavili kmalu, prav tako pa bodo vsi člani dobili obvestilo po elektronski pošti.

895 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...