Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

CEV na socialnih omrežjih

CEV goes social!

CEV goes social!

Na 35. kongresu CEV, ki je v preteklih dneh potekal v Turčiji, je CEV predstavil projekt “CEV goes social!”. Trenutno je CEV že aktiven na Facebooku in Twitterju. V naslednjih dneh pa naj bi sočasno s prvimi tekmami lige prvakov zaživel tudi CEV kanal na Youtubu.

CEV bi se s tem projektom rad približal predvsem mlajši generaciji. Predsednik CEV-a Andre Meyer je v živo izza govorniškega odra kot prvi objavil “twit” in s tem uradno odprl novo obliko komuniciranja.

FACEBOOK – https://www.facebook.com/CEV.lu

TWITTER – https://twitter.com/CEVolleyball

CEV z novo žogo simbolično promovira ohranjevanje čistega okolja

CEV z novo žogo simbolično promovira ohranjevanje čistega okolja

 

Na kongresu je bila predstavljena tudi nova žoga, s katero bodo ekipe igrale v letošnji ligi prvakov in prvakinj. Nove barve žoge so del projekta osveščanja ljudi o pomenu ohranitve okolja. Odbojka, kot čista igra, naj bi podpirala idejo o čistem okolju. Liberi vseh ekip v ligi prvakov bodo tako v letošnji tekmovalni sezoni nosili zelen dres. 

1206 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...