Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

CEV Challenge pokal: Slovenca na Hrvaškem

Od 21. novembra do 23. novembra bodo v Evropi potekali dvoboji ekip v pokalu Challenge. V drugem krogu bosta med delivci pravice tudi dva slovenska sodnika.

Boris Skudnik bo v sredo, 22.11.2017, sodil tekmo v Osijeku. Tam bo v vlogi drugega sodnika sodil na tekmi med ekipama ŽOK Osijek in VB No Sokol Schwechat. Tekma se bo pričela ob 19:00. Prva sodnica na tekmi bo iz Romunija, Papadopol Veronica Mioara.

Gregor Novak bo dan prej v Kaštel Starem v vlogi drugega sodnika na tekmi Mladost Ribola Kaštela in Volejbal Brno. Prvi sodnik prihaja iz Belorusije. Vaitsiakhovich Siarhei bo dal znak za začetek tekme ob 19:00.

Obema želimo obilo užitkov.

461 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...