Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

21. februarja, 2019

Peter Končnik je prejel Bloudkovo plaketo

Z največjim veseljem objavljamo, da je naš član Peter Končnik 13. februarja prejel Bloudkovo plaketo za življenjsko delo v športu. Gre za eno najvišjih priznanj za delo in dosežke v športu v Sloveniji.

Anton Končnik na kvalifikacijsko tekmo v Belgijo

Kortrijk – Belgija

V sredo, 15. avgusta, se bo v “slovenski” skupini pričel boj za uvrstitev na žensko evropsko prvenstvo 2019. Prvenstvo bodo skupaj gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška.

Slovenke, ki bodo nastopile v skupini “A”, bodo za tekmece imele Izrael, Belgijo in Islandijo. Prvo tekmo bodo naše reprezentantke odigrale v sredo v dvorani Tabor. Tekma se bo pričela ob 20:00. Prenos je predviden na kanalu Sportklub 3.

V isti skupini bo pol ure kasneje obračun med Belgijo in Islandijo. Na tej tekmi bo za to, da bo vse potekalo v skladu s CEV predpisi, skrbel Anton Končnik, član DOS Gorenjska. Sodnika na tekmi, ki bo odigrana v slikovitem Kortrijku, sta Petsche Markus (Avstrija) in Biegajlo Dominik (Gruzija).

476 ogledov skupaj 1 ogledov danes
Najbolj brano
  • Debitantski nastop v Bundesligi! Kljub prekinitvi tekmovanj pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije je sodnik Daniel Atanasov aktiven na odbojkarskih igriščih. Pred dobrim tednom je ...